Första skoldagen

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket den senaste tiden men har inte haft tid.
Idag var första skoldagen på gymnasiet och det kändes riktigt bra. Kom i en klass som verkar vara helt ok :-) Men slutar rätt så sent alla dagar förutom på fredag så det är väl det som jag tycker är negativt menmen.. Imorgon börjar jag 13.15 och går 1 timma så det känns också bra och på torsdag ska vi åka till en hemlig ort med klassen. Åker till Kanada med pappa om 12 dagar och om 21 dagar åker jag till LA! :D LÄNGTAR jätte mycket och det ska bli skönt att komma bort från Sverige ett tag.
Nu ska jag kolla på film och sitta lite vid datorn och sen ska jag sova.

Måndag

Sov hos mormor inatt. Vaknade runt halv tolv idag. Efter det åkte jag hem till min kusin och var hos henne en stund sen åkte jag hem. När jag kom hem kollade jag på tv och tog det lugnt sen åkte jag och pappa till ica maxi & kyrkogården och sen åkte vi hem igen. När jag kom hem satte jag mig vid datorn en stund sen så kollade jag på film. Ska snart gå och lägga mig men innan jag gör det så ska jag lyssna lite på musik.

Söndag

Idag har jag inte gjort så mycket.. Vaknade runt halv två tiden sen åkte jag och pappa iväg & åt. Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik. Ska snart åka till mormor och kanske sova där inatt.

Lördag

Ska snart ut och sätta mig på altanen i det finfina vädret. Min mormor, min mormors bror, min kusin & min moster kom nyss till oss så vi sitter och pratar lite med dom. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på tv och tagit det lugnt. Senare ska jag nog träffa Linn & sova hos henne.

Fredag

Dagen kunde inte ha blivit bättre!
Vaknade runt halv två tiden sen gick jag upp & fixade mig och sen åkte jag in till stan och träffade Linn och så åt vi på coffeehouse by George. Efter de åkte jag hem och satte mig vid datorn en stund sen kom pappa hem och så åkte vi och handlade. 
Fick reda på idag att jag har kommit in på det gymnasiet som jag hade valt som förstahandsval, de gjorde min dag! :D vet inte riktigt vad som händer ikväll men ska nog träffa kompisar.

Be proud of who you are

Sov över med eve inatt. Vaknade för ungefär en timma sen och nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik & ska snart fixa mig och sen dra in till stan :)

and we know it's never simple, never easy

börjar blogga igen.

RSS 2.0